hej sa medlemmer  

saklubben.dk er desværre ikke gratis som i kan se herunder er prisen hopped godt op 

jeg har dog via forhandling fået noget rabat 

men det ville være dejligt med bidrag fra jer hvis den skal bestå ‘

Beløb bedes indsat på konto nr 4845 3545205394 Kenneth Larsen danske bank

denne mail er sendt til alle i saklubben jeg har mail adr på 

jeg har ikke mobilpay 

jeg medsender samtale med carina fra one.com herunder

hilsen kenneth sa143

Carina one .com Hej! 

Som lovet, så fik jeg lige forhørt mig yderligere om en rabat til jer. 

Det jeg kan gøre i denne omgang, da I har været kundet hos os i et par år, er at jeg kan give Add-on: Hjemmesideprogram Starter – 12 måneder gratis – det vil sige, at I vil kunne bruge denne omkostningsfrit næste år 🙂️ 

Det vil sige at jeres faktura er gået fra 1.056,00 -> 708.00 DKK. 

 Så hvis I ønsker at fortsætte jeg abonnement hos os, skal I huske at betale dette beløb før 01.06.24. Det kan I gøre her; https://one.com/pay.do?ocode=DuhfbsIKhaOiBdVF

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp til andet så siger du selvfølgelig bare til! Så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at skrive til os på chatten 24/7 (Dansk chat mellem 9-18) eller ringe til os på +45 32 74 16 03 hverdage mellem 9-16.Rigtig god dag! 
Med venlig hilsen
Carina